Thermae 2OOO: bron van goed leven

Op de top van de Cauberg, direct naast ons park ligt Thermae 2000 verscholen in het groen. Thermae 2000 werd door twee fysiotherapeuten in 1989 opgericht als kuuroord. Het bijzondere thermale water is goed voor spieren en gewrichten en heeft bovendien een extra ontspannende werking. Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna’s en stoombaden. De wellnessdag is helemaal compleet met een ontspannen massage of heerlijke gezichtsbehandeling. Voor de innerlijke mens wordt in de vier horeca outlets binnen Thermae 2000 gezorgd; van cocktail- en loungebar tot culinair restaurant.

Verwendeal voor gasten van Landal Kasteeldomein De Cauberg
Betaal slechts 22,50 in plaats van 36,50 per persoon! Stuur een mail naar cauberg@landal.com met uw reserveringsnummer en aantal gewenste entreekaarten voor Thermae 2OOO (max. aantal is gelijk aan aantal personen van uw boeking). Let op! Deze actie is uitsluitend vooraf te boeken.

Korting op een massage of gezichtsbehandeling
Speciaal voor Landal gasten: combineer uw bezoek aan Thermae 2OOO met een massage of gezichtsbehandeling  tegen speciaal tarief. Laat uw rug, nek en schouders masseren tijdens een 25 minuten durende Express Wellness massage, geniet van de verzorgende werking van een Russische honingmassage of een van de andere behandelingen.
Klik hier voor een overzicht van alle behandelingen en het maken van een reservering met korting.