RESTAURANT & BAR

(H)eerlijk eten. Parkrestaurant De Zoete Zoen staat voor pure verwennerij in een stijlvolle ambiance.
Zowel streekproducten en seizoensgebonden producten vormen de basis voor onze keuken.
Hippe en betaalbare gerechten met een ‘sjieke’ Zuid-Limburgse touch.

Wij laten u graag kennismaken met onze Limburgse streekgerechten en de internationale gerechten die met veel zorg en liefde voor u worden bereidt, en bij heerlijk eten hoort ook een lekker drankje. Onze wijnkelder is gevuld voor een goed glas wijn. Daarnaast bieden wij wisselende (seizoensgebonden) speciaalbieren.

Wij zijn dagelijks geopend van 9.00-21.00 uur en u kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant beschikt over een zeer wisselende menukaart en staat op “Zoover” als zeer goed aangeschreven. Verder geven wij u de mogelijkheid om in de Zoete Zoen een heerlijke avond te hebben met een klein of groot gezelschap want voor een gezellige borrel kunt u terecht in onze bar.

Bekijk hier de:

ONTBIJTARRANGEMENTEN
LUNCHKAART
DINERKAART
Foto van het restaurant
Hapjes in de Zoete Zoen

Wilt u bij ons dineren? Dit is dagelijks mogelijk tussen 17:00 uur en 21:00 uur. Graag raden wij u aan om vooraf te reserveren en contact op te nemen met ons restaurant door te bellen met 043-601 01 70, of te mailen naar info@dezoetezoen.nl. Reserveren kan ook online via http://www.dezoetezoen.nl/reserveren/!

Dineren met een grotere groep? Ook dat is mogelijk! Jan en Chantal bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem in dat geval ook contact op met 043-601 01 70.

Of maak als gast gebruik van onze afhaalservice want ook dit behoort tot de vele mogelijkheden dat ons restaurant te bieden heeft. Van gourmetservice, barbecueservice tot aan snacks en pizza het is allemaal mogelijk om te zorgen dat u een fijn verblijf heeft en wij willen hier graag ons steentje aan bijdragen.

Wilt u meer weten over ons parkrestaurant of het wekelijks wisselend menu? Klik dan hier om naar de website van het restaurant te gaan.

RESERVEREN
Wat zeggen onze gasten?
5 sterren

‘Een zeker gewaardeerd restaurant heerlijk eten drinken koffie met vlaai lekker vers met slagroom
maar het fijnste was toch wel de behulpzaamheid het geduld en de vriendelijkheid van het personeel.
Zij maakte een toch al fijne vakantie nog fijner bedankt en tot snel weer eens; hopen wij.’

Hennie van den Bogaart, beoordeeld met 4 sterren

postzegel icon

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AANBIEDINGEN EN HET LAATSTE NIEUWS?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

kartels